Ravan-easy
Παίζει να είναι η πιο έυκολη συνταγή ραβανί που έχω βρεί ποτέ!και επειδή είναι από τα πιο αγαπημένα μου γλυκά -τα οποία στερούμαι εδώ και κάνα εξάμηνο :( αλλά κάνω υπομονή και θα πέσω με τα μόυτρα afterwards!, την μοιράζομαι με χαρά και λαχτάρα--φτιάχτε την εσείς κορίτσια και μην αφήσετε μπουκιά!!
ps: σερβίρεται και συνδυάζεται τόοοσο SLOURPτέλεια με βανίλια παγωτό....
Yλικά:
- 1/2 βούτρο λιωμένο ή 1 φλιτζάνι του τσαγιού καλαμποκέλαιο
- 6 αυγά
- 1 1/2 φλιτζάνι αλεύρι
- 1 μπέικιν παόυντερ
- 1 βανίλια
- 1 φλιτζάνι ινδοκάρυδο
- 1 φλιτζάνι ζαχαρη
4 ποτήρια νερό
2 φλιτζάνια ζάχαρη
How to?
Χτυπάμε το λάδι ή το βούτυρο, με τη ζάχαρη στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά και μετά ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά.
Τα βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψάκι (18cm) και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 35′
Το κόβουμε σε κομμάτια και αφού κρυώσει το σιροπιάζουμε
Συγγνώμη, αλλά έχετε κάτι πιο απλό υπ'όψην σας??
njoy!
Chic with Luv
by themelina
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου